Praktijk voor Fysiotherapie en Oedeemtherapie
0181-779757

Over Ons

Silvia

Silvia Friso

BIG nr.: 49034728904

Algemeen fysiotherapeut, oedeemtherapeut en leefstijlcoach.
Afgestudeerd in 1985 aan de S.U.P.A., nu Hogeschool, te Utrecht. Daarna heb ik aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van Orthopedische Geneeskunde, Manuele therapie, Oedeemtherapie, Claudicatio Intermittens, Neurorevalidatie (CVA, MS, Parkinson), COPD, Hyperventilatie, ademhaling en ontspanning, Rugklachten, bekkeninstabiliteit en bekkenbodem, Chronische pijnpatiënten, Nordic Walking en Leefstijlcoach.
In alle jaren dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut, is er een verschuiving te zien in het vak. We zien steeds meer mensen met klachten door te weinig of 'verkeerd' bewegen. Ik vind het fijn om mensen te helpen met het oplossen van klachten door te kijken naar 'de mens' als totaliteit. Daarbij probeer ik mensen bewust te maken van hun eigen gezondheidsprobleem.

Mijn hobby's zijn: fietsen, zeilen, schaatsen, skiën en tuinieren.
Ramona

Ramona Nieuwenhuizen

BIG nr.: 99919438704

Algemeen fysiotherapeut.
In februari 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en sinds september 2015 ben ik werkzaam binnen Fysio Friso. In de afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld als fysiotherapeut. Ik heb een cursus triggerpoint therapie gedaan, mij verder verdiept in de schouderregio en richt mij nu vooral op de oncologie. Binnen de oncologische fysiotherapie kun je als therapeut zo enorm veel betekenen voor mensen tijdens en/of na een hele zware periode bij kanker.
Bij Fysio Friso ben ik vooral te vinden in de oefenzaal waar ik groepen begeleid. Ik zie er voornamelijk mensen met COPD, oncologische patiënten, mensen met een dwarslaesie of na een beroerte. Revalidatie trajecten na een nieuwe heup/knie of schouder operatie vind ik erg leuk om te begeleiden.

In mijn vrije tijd geef ik korfbal training en korfbal ik zelf, ik ben regelmatig in de sportschool te vinden en verder vind ik het heerlijk tijd door te brengen met mijn familie en vrienden.
Lisa

Lisa van der Hout

BIG nr.: 99924478604

Algemeen fysiotherapeut.
In 2018 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Vrijwel direct daarna heb ik mijn eerste verdiepende cursus gevolgd, Dry needling Extremiteiten (behandeling van de schouder/arm en bil/been). Een paar maanden later volgde de tweede cursus voor mobiliserende technieken welke ik in Juni 2020 hoop te voltooien. Beide cursussen zijn een goede aanvulling op de opleiding, waardoor ik tot meer behandelmogelijkheden beschik en goede resultaten behaal. Hoe meer ik leer over het vak, hoe interessanter ik het vind.

Mijn hobby's zijn paarden, sporten en muziek.