Praktijk voor Fysiotherapie en Oedeemtherapie
0181-779757
Silvia Friso

Silvia Friso

BIG nr.: 49034728904

Algemeen fysiotherapeut, oedeemtherapeut en leefstijlcoach.
Afgestudeerd in 1985 aan de S.U.P.A., nu Hogeschool, te Utrecht. Daarna heb ik aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van Orthopedische Geneeskunde, Manuele therapie, Oedeemtherapie, Claudicatio Intermittens, Neurorevalidatie (CVA, MS, Parkinson), COPD, Hyperventilatie, ademhaling en ontspanning, Rugklachten, bekkeninstabiliteit en bekkenbodem, Chronische pijnpatiënten, Nordic Walking en Leefstijlcoach.
In alle jaren dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut, is er een verschuiving te zien in het vak. We zien steeds meer mensen met klachten door te weinig of 'verkeerd' bewegen. Ik vind het fijn om mensen te helpen met het oplossen van klachten door te kijken naar 'de mens' als totaliteit. Daarbij probeer ik mensen bewust te maken van hun eigen gezondheidsprobleem.

Mijn hobby's zijn: fietsen, zeilen, schaatsen, skiën en tuinieren.
Marco Leidekker

Marco Leidekker

BIG nr.: 19908653104

Algemeen fysiotherapeut.
Na mijn afstuderen aan de Hogeschool Leiden, heb ik 14 jaar in Den Haag gewerkt. In 2018 ben ik verhuisd naar Hellevoetsluis. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij Fysio Friso in Hellevoetsluis en Brielle. Ik heb o.a. nascholing gevolgd op gebied van stress, (chronische) pijn, arbeidsgerelateerde klachten en myofasciale triggerpoints. Het is verbluffend hoeveel wisselwerking er is tussen ons brein (o.a. stress, emotie) en ons lijf. Klachten hebben invloed op ons gevoel, ons gevoel heeft invloed op klacht(ervaring)en. Die interactie fascineert mij enorm. Het maakt dat ik in mijn werk extra benieuwd ben naar 'het verhaal' (en de persoon) achter 'de klacht'.
Ik vind het belangrijk dat een patiënt inzicht krijgt in het ontstaan en voortbestaan van een klacht, inzicht in beïnvloedende factoren en nog beter; inzicht in het oplossen van zijn/haar klacht. Als 'het kwartje valt', geeft dat nog altijd veel voldoening.

In mijn vrije tijd mag ik graag van de natuur genieten (wandelen, hardlopen, fietsen, reizen, fotografie) en probeer ik mijn moestuin te laten floreren in m'n achtertuin. Verder doe ik graag een bord- of kaartspelletje met vrienden, liefst íets ingewikkelder dan ganzenbord.
Lianne Roestenburg

Lianne Roestenburg

BIG nr.: 79932477004

Algemeen fysiotherapeut.
Na een fijne stage bij Fysio Friso ben ik gebleven als medewerker. Het is fijn dat er binnen deze kleinschalige praktijk ruimte is om echt aandacht aan je cliënt te geven. Zo leer je de mens achter de klacht kennen, waardoor je iemand betere adviezen en begeleiding kan geven. Ik vind het belangrijk om mensen handvatten te geven zodat zij uiteindelijk zo veel mogelijk zelf weer kunnen doen. Het is mooi om te zien hoe de mensen vooruit gaan en de doelen bereiken die we samen opgesteld hebben.

In mijn vrije tijd doe ik aan Sanda en Wushu en geef ik Wushu les. Verder speel ik graag bordspellen met vrienden.
Arina Bergman

Arina Bergman

BIG nr.: 19934293704

Algemeen fysiotherapeut.