Wie zijn wij?

Silvia Friso
BIG nr.: 49034728904

Algemeen fysiotherapeut, oedeemtherapeut en leefstijlcoach.
Afgestudeerd in 1985 aan de S.U.P.A., nu Hogeschool, te Utrecht.
Daarna heb ik aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van Orthopedische Geneeskunde, Manuele therapie, Oedeemtherapie, Claudicatio Intermittens, Neuro-revalidatie, COPD, Hyperventilatie, ademhaling en ontspanning, Rugklachten, bekkeninstabiliteit en bekkenbodem, Chronische pijnpatiënten, Nordic Walking en Leefstijlcoach.
In alle jaren dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut, is er een verschuiving te zien in het vak. We zien steeds meer mensen met klachten door te weinig of 'verkeerd' bewegen. Ik vind het fijn om mensen te helpen met het oplossen van klachten door te kijken naar 'de mens' als totaliteit. Daarbij probeer ik mensen bewust te maken van hun eigen gezondheidsprobleem.

Mijn hobby's zijn: fietsen, zeilen, nordic-walken, schaatsen, skiën en tuinieren.


Ramona Nieuwenhuizen
BIG nr.: 99919438704

Algemeen fysiotherapeut.
In februari 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds september 2015 ben ik werkzaam binnen Fysio Friso. Na mijn afstuderen heb ik de cursus Triggerpoint Therapie gevolgd en in de toekomst wil ik mij graag verder ontwikkelen binnen de fysiotherapie.
Mijn keuze voor de opleiding fysiotherapie was makkelijk gemaakt, ik ben zelf erg sportief en werk graag met mensen. Binnen de fysiotherapie komen deze twee dingen heel mooi samen. Het mooie van dit vak vind ik om mensen te helpen weer vrij te kunnen bewegen zodat ze in het dagelijks leven, binnen hun sport of andere activiteiten weer klachten vrij kunnen functioneren.

In mijn vrije tijd korfbal ik graag, ga ik regelmatig naar de sportschool en doe ik af en toe mee aan een wedstrijdje hardlopen bij bijvoorbeeld de ladiesrun of de 10km bij de marathon van Rotterdam. Verder breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.