Praktijk voor Fysiotherapie en Oedeemtherapie
0181-779757

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik een afspraak maken?

- Via het inschrijfformulier op deze website
- Tijdens de openingstijden bij de balie van de praktijk
- Telefonisch: iedere werkdag van 8.30 uur tot 17.30 uur via telefoonnummer 0181-779757
- Per e-mail: praktijk@fysio-friso.nl


Heb ik een verwijzing nodig?

Vanaf 2006 heeft u geen verwijsbrief van huisarts/specialist meer nodig. U kunt direct contact opnemen met ons voor een afspraak. Heeft u een klacht/aandoening welke genoemd staat op de 'chronische lijst' of vind de behandeling 'aan huis' plaats, dan is een verwijzing wel nodig.


Wat neem ik mee bij mijn eerste afspraak?

Bij uw eerste afspraak dient u mee te brengen: een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs), een verzekeringspasje, evt. een verwijsbrief van huisarts of specialist en een (bad)handdoek.


Kan ik mijn afspraak verzetten of annuleren?

U kunt uw afspraak altijd wijzigen of annuleren. Indien u dit tenminste 24 uur van te voren doorgeeft, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Indien u dit binnen 24 uur voor uw afspraak doet, zijn wij genoodzaakt de kosten van deze behandeling bij u in rekening te brengen.


Krijg ik mijn behandelingen vergoed?

Fysiotherapie zit niet in het basispakket van uw zorgverzekering. Als u een aanvullende verzekering heeft, worden de behandelingen volledig of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. In de polisvoorwaarden staat hoeveel behandelingen u vergoed krijgt of er staat een bepaald bedrag vermeld. Heeft u geen aanvullende verzekering, dan zijn de kosten voor uw eigen rekening. Heeft u dit jaar al (elders) fysiotherapie gehad,dan tellen deze behandelingen ook mee met het aantal behandelingen die vergoed worden.