Vergoedingen

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Vergoeding bij deze zorgverzekeraars is volgens de polisvoorwaarden.

Klachten/aandoeningen die NIET voorkomen op de lijst 'chronische aandoeningen' worden vergoed vanuit de AANVULLENDE VERZEKERING. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt is afhankelijk van het pakket dat u heeft gekozen. Controleer daarom vooraf of u AANVULLEND verzekerd bent en hoeveel behandelingen vergoed worden.
Voor verzekerden jonger dan 18 jaar worden 9 behandelingen ( en evt. 9 extra indien nodig) vergoed. Dit geld per indicatie.

Klachten/aandoeningen die WEL voorkomen op de lijst 'chronische aandoeningen', worden vanaf de 21e behandeling volledig vergoed vanuit de BASIS VERZEKERING. De eerste 20 behandelingen komen voor eigen rekening of worden uit de AANVULLENDE VERZEKERING vergoed. De eerste 20 behandelingen zelf betalen is eenmalig en komt niet elk jaar terug.
Voor verzekerden jonger dan 18 jaar worden de behandelingen volledig uit de BASIS VERZEKERING vergoed. Zij hoeven de eerste 20 behandelingen niet zelf te betalen.

Fysiotherapeutische zorg die vanuit de AANVULLENDE VERZEKERING wordt vergoed, valt NIET onder het verplichte Eigen Risico.