Praktijk voor Fysiotherapie en Oedeemtherapie
0181-779757

Fysio Fitness

Fysio Fitness

Naast fysiotherapie is er bij Fysio Friso de mogelijkheid om te fitnessen onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Wij zijn geen sportschool. Fysio Fitness is alleen bedoeld voor mensen die zelfstandig kunnen trainen, waarbij zelfstandig trainen in de sportschool een te grote stap is.
U kunt aan deze training deelnemen om verschillende redenen:

  • Doorgaan met trainen na een revalidatieperiode
  • Doorgaan met trainen na fysiotherapie behandelingen
  • Bij klachten aan gewrichten en/of spieren

Na een uitgebreide intake en onderzoek kunnen wij een inschatting maken van uw lichamelijk functioneren en de daarmee samenhangende beperkingen. De fysiotherapeut zal samen met u een persoonlijk trainingsschema opstellen. Wij willen u helpen om uiteindelijk de stap naar de sportschool te kunnen maken. Bij Fysio Friso traint u verantwoord, in kleine groepjes op uw eigen niveau aan uw eigen doelstelling.

Wat is het doel?
- vermindering van uw klachten
- verbetering van dagelijks functioneren
- een betere algehele conditie

Het uiteindelijke doel is dat er een evenwicht komt tussen de belastbaarheid (dat wat u lichaam hebben kan) en de dagelijkse belasting (wat u met uw lichaam doet). Met fitness verlaagt u de kans op hart- en vaatproblemen, hoge bloeddruk, diabetes enz. Fysio Fitness zorgt ervoor dat u zich weer FIT gaat voelen en meer van het leven kan genieten.

“Leven is bewegen"
De kosten voor Fysio Fitness worden NIET vergoed door uw zorgverzekeraar en komen, net als reguliere fitness, voor uw eigen rekening. Er wordt gewerkt met een maandabonnement voor 1x of 2x/week, waarbij u de betalingen voor aanvang van de nieuwe maand dient te voldoen.  Voor meer informatie kunt u terecht bij de balie van de praktijk of via telnr. 0181-779757